BERİVAN VE ABDURRAHMAN NİŞANLANDI…

Mardin'in tanınmış ve saygıdeğer ailelerinden ve Artukluhaber.net'in Ankara temsilcisi olan İsmail Dinçel ve eşi Tülay hanımın yakışıklı oğulları Abdurrahman ile Ankara'nın Sayılı tanınmış ailelerinden Mehmet Özkan ve eşi Fatma hanımın güzel kızları Beriv

Polisiye Haberler 28.01.2014 22:51:05 0
BERİVAN VE ABDURRAHMAN NİŞANLANDI…

Mardin’in tanınmış ve saygıdeğer ailelerinden ve Artukluhaber.net’in Ankara temsilcisi olan İsmail Dinçel ve eşi Tülay hanımın yakışıklı oğulları Abdurrahman ile Ankara’nın Sayılı tanınmış ailelerinden Mehmet Özkan ve eşi Fatma hanımın güzel kızları Berivan ile muhteşem bir törenle nişanlandılar.

Ankara Grand Park Düğün salonunda düzenlenen törenle evlilik yolunda ilk adımlarını attılar. Berivan ile Abdurrahman’ın nişan yüzüklerini Haymana Balçıkhisar Belediye Başkanı Hacı Özkan“Mutluluk” dilekleriyle taktı.

Çifte, evliliğin ilk adımı olan nişanlılığın çok önemli bir başlangıç olduğunu ve evliliğin de hem bir uzlaşı sanatı, hem de bir paylaşım sanatı olduğunu ifade eden Hacı Özkan, çifte mutlu, huzurlu, başarılı bir hayat diledi.

İsmail Dinçel ve eşi Tülay “ile Dünürleri Fatma Hanım ile birlikte çocukları Berivan ve Abdurrahman ’ın nişan törenleri nedeniyle  Grand Park Düğün salonuna büyük ilgi göstererek adeta tıka basa dolduran davetlilerle tek tek ilgilenmeye büyük özen gösterdiler. Berivan ve Abdurrahman ’ın nişan törenlerinde özellikle gençler müzik eşliğinde coşkuyla eğlenirken, salonu tamamen dolduran davetliler de zengin ikramları afiyetle yediler.

Mutlu çift, nişan töreninde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerini iletirken en kısa sürede düğünü yapacaklarını ve hazırlıklarına da şimdiden başladıklarını söyledi. Her yönüyle oldukça coşkulu geçen nişan töreninde tüm davetliler doyasıya eğlendiler.

 


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00